Privacyverklaring

Privacyverklaring2018-09-14T07:51:42+00:00

Privacy Statement HeliFlight BV

Laatst gewijzigd: 30 augustus 2018

Wij zijn HeliFlight BV, gevestigd aan de Stroeërweg 46 te Stroe. Ons KvK-nr. is 70930589. HeliFlight BV is een professioneel bedrijf voor helikoptervluchten, charters, rondvluchten en trouwvervoer. Het bedrijf maakt deel uit van De Kruif Machines BV.

HeliFlight BV hecht waarde aan een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. In deze Privacy Statement leggen we uit welke persoonsgegevens we op deze website verzamelen en met welk doel. Ook geven we aan wat uw rechten zijn.

Contactformulier

In het contactformulier kunt u uw naam, mailadres en telefoonnummer invoeren en een bericht achterlaten. HeliFlight BV gebruikt deze gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen als u een vraag heeft over ons of onze diensten. We gebruiken de gegevens op basis van uw toestemming. We bewaren de informatie tot we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Tickets bestellen

Op de website HelikopterVlucht.nl kunt u online tickets bestellen. Bij de bestelling worden uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer (optioneel) gevraagd. HeliFlight BV gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het leveren van de gevraagde dienst. De betaling verloopt via de betaaldiensten iDEAL en PayPal. HeliFlight BV krijgt geen bankrekeningnummer van u te zien.

Online inchecken

Op de website HelikopterVlucht.nl kunt u online inchecken met uw ticketcode met de ticketcodes van vier andere passagiers. HeliFlight BV gebruikt de hierbij ingevulde persoonsgegevens om het inchecken af te kunnen ronden. We bewaren deze persoonsgegevens maximaal 1 jaar.

Cookies

Een cookie is klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan deze website naar uw computer wordt meegestuurd en op uw harde schijf opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij uw volgende bezoek aan deze website weer naar onze server worden teruggestuurd. Zo kunnen we u herkennen en beter van dienst zijn.
HeliFlight BV maakt gebruik van technische cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website te optimaliseren.
U kunt cookies altijd van uw computer verwijderden via de instellingen van uw browser.

Google Analytics

Met het programma Google Analytics verzamelen wij statistische gegevens voor deze website. Zo hebben we inzicht in bezoekersaantallen, het aantal bezochte pagina’s en andere nuttige informatie. Daarmee kunnen we de website verbeteren. Uw IP-adres is echter geanonimiseerd, zodat de statistische gegevens nooit naar u of uw IP-adres te herleiden zijn.

Andere partijen

HeliFlight BV geeft uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of als de wet dat van ons vraagt. Zo delen wij alleen persoonsgegevens met bijvoorbeeld postbedrijven en onze payment provider als dat nodig is voor een correcte afhandeling van uw bestelling.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens HeliFlight BV heeft en wat wij daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die wij van u hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw persoonsgegevens serieus. Als er sprake is van misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen, nemen wij passende maatregelen.

Klacht indienen

Mocht u een klacht hebben dan proberen we er natuurlijk samen uit te komen. Vindt u desondanks dat HeliFlight BV u niet op de juiste manier helpt, dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl wordt uitgelegd hoe u een klacht kunt indienen.

Wijziging privacy statement

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. De gewijzigde versie zal op onze website worden gepubliceerd en van een nieuwe datum worden voorzien.

Vragen?

Heeft u vragen over bovenstaande onderwerpen, dan kunt u contact met ons opnemen:

HeliFlight BV
Stroeërweg 46
3776 MJ Stroe (GLD)
tel: +31 342 745 054
e-mail: info@heliflight.nl