Een heli huren doet u bij HeliFlight. Met één van onze luxe helikopters brengen wij u naar elke locatie in binnen- en buitenland en landen op iedere geschikte locatie nabij uw eigen huis of bedrijf.

Voor de meest aansprekende helikoptercharter huurt u een helikopter bij HeliFlight! Wij nodigen u graag uit om met ons mee te vliegen! “Come Fly With Us”

Business Charters

U heeft een business meeting, management overleg of relatiebezoek en u wilt veilig en comfortabel reizen. HeliFlight verzorgt uw reis tot in detail!

HeliFlight vliegt voor de zakelijke markt met de zeer luxe en goed ogende Eurocopter EC-120. Met deze zeer stille en luxe helikopter reist u in stijl en comfort. Heliflight probeert ten allen tijde zo dicht mogelijk bij uw bestemming te landen. Mocht dit door vliegtechnische redenen niet mogelijk zijn, dan biedt HeliFlight haar Executive Chauffeursservice aan. Onze vakbekwame chauffeur brengt u van uw bestemming naar uw gereedstaande helikopter of privejet. Bent u geïnteresseerd in deze uitgebreide vervoersservice, neem dan gerust contact op en laat Heliflight uw reis optimaal verzorgen.

Private Charters

Heeft u een trouwvlucht, jubileum of verjaardag? HeliFlight adviseert u graag over de mogelijkheden om deze dag voor u onvergetelijk te maken.

Laat u verassen en huur een helikopter voor een onvergetelijke belevenis voor uzelf of voor uw gasten! Wij hebben zeer veel ervaring met het uitvoeren van vluchten voor bruidsparen, jubilarissen, en huwelijksaanzoeken. Graag denken wij met u mee om uw gasten of uzelf te verassen op een zeer bijzondere en exclusieve wijze. Uw gasten zullen er nog jaren over spreken!

Een rondvlucht in één van de nieuwe helikopters van HeliFlight zorgt voor een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt op deze voor u bijzondere dag.

Contactformulier