Welkom op onze nieuwe website

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot professionele dienstverlener van helikoptervluchten. Deze groei heeft onze doelgroep uitgebreid waardoor onze bestaande website niet meer voldeed. Om onze relaties beter te kunnen informeren over de mogelijkheden hebben wij deze nieuwe website laten maken.

Onze oude website gaf geen duidelijk beeld van onze diensten, maar ook niet wie wij zijn en waarmee we werken. Met deze nieuwe website willen wij iedereen duidelijk informeren over ons aanbod. Daarom hebben wij per dienst een pagina waar u kunt lezen wat voor u een geschikte oplossing is. Daarnaast hebben we meer informatie over ons zelf toegevoegd zodat u weet wie wij zijn en waarmee we werken. U kunt bijvoorbeeld zien met welk materieel wij vliegen. Maar ook voorbeelden van grote opdrachten die door ons zijn uitgevoerd.

Een website kan veel weergeven, maar het kan uiteraard ook zijn dat uw wens er niet tussen staat. Neem in dat geval gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen meer organiseren dan alleen een helikoptervlucht. Wij werken veel samen met allerlei bedrijven die een aanvulling kunnen leveren op onze diensten. Daarmee kunnen wij compleet verzorgde zakenreizen, evenementen, feesten en nog veel meer organiseren.

Hoewel wij onze nieuwe website met zorg hebben samengesteld, kan het voorkomen dat er een fout in geslopen is. Ziet u een onvolledigheid? Neem dan contact met ons op zodat wij dit kunnen aanpassen. Wij zijn u erkentelijk voor de medewerking.